N.I.G.S.
550 € + ФПА
BRC
660 € + ФПА
LIQUIDSI
1300 € + ФПА

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η πρώτη και βασική ερώτηση που πρέπει να κάνετε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία ή την επίσκεψη σας είναι αν είναι νόμιμος ο εγκαταστάτης συστημάτων υγραερίου και αν το κατάστημα του είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο μεταφορών. Μη διστάσετε να ζητήσετε να δείτε την άδεια. Ένας νόμιμος εγκαταστάτης μετά χαράς θα σας την δείξει, γιατί έχει επενδύσει και εκπαιδευτεί για την άδεια αυτή.Κάντε οικονομία βάζοντας σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητο σας ! Εμπιστευτείτε μας κι αισθανθείτε την ποιότητα και την άνεση που θα σας προσφέρει η χρήση των εναλλακτικών καυσίμων  υγραερίου-LPG και μεθανίου- CNG ! Μετατρέψτε το αυτοκίνητο σας σ’ένα όχημα φιλικό προς το περιβάλον !


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία « ΕΜΚΟ-GAS » αρχίζει την δραστηριότητα της στη Βουλγαρία το 1997. Καταφέρνει να επιβληθεί δυναμικά στον αναπτυσόμενο τομέα των τοποθετήσεων ,της συντήρησης και της διάγνωσης ,τόσο των συμβατικών συστημάτων υγραερίου,όσο και των συστημάτων υγραερίου και μεθανίου πολλαπλού ψεκασμού τελευταίας γενιάς ,χρησιμοποιόντας τις γνώσεις και την εμπειρία υψηλά εκπαιδευμένης ομάδας ειδικών τεχνικών.

 

Το 2010 η εταιρία « ΕΜΚΟ-GAS » επεκτείνει την δραστηριότητα της και στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το συνεργείο της στην Αθήνα. Χρησιμοποιόντας την εμπειρία τόσων ετών και λαμβάνοντας υπόψη της ανάγκες της ελληνικής αγοράς, δεν αργεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Το συνεργείο μας διαθέτει μηχανήματα διάγνωσης ,για σχεδόν όλες της ευρωπαϊκές μάρκες αυτοκινήτων (ВMW DIS,VAG-COM,VAS,Mercedes Star Diagnose,Renault Can Clip,Peugeot,Citroen Lexia) και Toyota , με τα οποία εγγυόμαστε ακριβής ρύθμιση κι έλεγχο της κατάστασης του κινητήρα ,εκτελόντας μέτρηση των καυσαερίων και σκανάροντας το κομπιούτερ πλοήγησης.


Στην αγορά κυκλοφορούν συστήματα χαμηλής ποιότητας,αντίστοιχα με χαμηλό κόστος,τα οποία όμως μετά την τοποθέτηση εμφανίζουν αρκετά προβλήματα,όπως μείωση της ισχύος του κινητήρα, ξαφνική εναλλαγή σε βενζίνη, υψηλή κατανάλωση υγραερίου κ.α. Γι’αυτό το λόγο εμείς στην « ΕΜΚΟ-GAS » σας προτείνουμε ενημέρωση,μέσω της οποίας σας γνωστοποιούμε όλα τα συστήματα που υπάρχουν στην αγορά,αναλύοντας σας τα τεχνικά χαρακτηριτικά τους,σύγκριση κόστους και σας βοηθάμε στην επιλογή του καταλληλότερου συστήματος για το αυτοκίνητο σας και για τις οικονομικές σας δυνατότητες.

 

Η εταιρία μας εκδίδει όλα τ’απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη χρήση του συστήματος υγραερίου και για την διεκπεραίωση τεχνικού ελέγχου στα ΚΤΕΟ.

 

Η τοποθέτηση κάθε συστήματος εκτελείτε σύμφωνα με όλες  τις εργοστασιακές απαιτήσεις και με τις απαραίτητες ρυθμίσεις ανάλογα με το κάθε είδος αυτοκινήτου, επιβάλοντας μια σειρά δοκιμών για την διαφορετική επιβάρυνση του κινητήρα και σε διαφορετικές ταχύτητες του αυτοκινήτου. Η ρύθμιση πρέπει να εκτελείτε όπως σε στάσιμη κατάσταση λειτουργίας ,αντίστοιχα κι εν κινήση με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα.

 

Η εταιρία « ΕΜΚΟ-GAS » είναι ένα από τα λίγα συνεργεία στην Ελλάδα το οποίο είναι νομιμοποιημένο από  το 07.05.2012
και κατέχει όλα τ’απαραίτητα έγγραφα,χώρο,μηχανήματα κι εργαλεία που τηρούν μέχρι και τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.