N.I.G.S.
550 € + ФПА
BRC
660 € + ФПА
LIQUIDSI
1300 € + ФПА

Λιπαντικά

 

Τα λιπαντικά χρησιμοποιούνται υπό τη μορφή συμπηκνωμένου υγρού σε αντικατάσταση του μόλυβδου, με σκοπό τη μείωση της φθοράς των βαλβίδων σε αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο,φυσικό αέριο και βενζίνη.

 

Η αποδεδειγμένη σύσταση του υγρού περιέχει συνδιασμό συμπληρωμάτων,τα οποία καθαρίζουν τα μπεκ και το σύστημα καύσης ( όταν το υγρό συμπληρώνεται στη βενζίνη), αυξάνει την αποδοτηκότητα του καυσίμου κι ελατώνει την εκπομπή βλαβερών καυσαερίων.Το λιπαντικό δεν κάνει ζημιά και δεν χαλάει την λειτουργία των καταλυτών και της λάμδα σόντα. Το λιπαντικό ( Valve Saver Fluid ) είναι απαραίτητο για αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο,φυσικό αέριο και βενζίνη και μπορεί να ψεκαστεί άμεσα στον κινητήρα με το « Σύστημα Αυτόματης Λίπανσης». Το λιπαντικό καθαρίζει,λιπαίνει και κάνει ψύξη στον επάνω κύλινδρο και την κεφαλή ,δημιουργόντας ταυτόχρονα μια στρώση προστασίας και ψύξης ανάμεσα στις βαλβίδες και στην φωλιά τους στην κεφαλή.
Τα λιπαντικά που σας προτείνουμε είναι καταξιωμένων εταιριών, JML και Flash lube.

FLASHLUBE

FLASHLUBE

FLASHLUBE

 

Προϊόντα για κινητήρες με υγραέριο και μεθάνιο


Το υγραέριο και το μεθάνιο παρέχουν πάρα πολύ μικρή εώς και καθόλου λίπανση ,κάνουν καύση σε αρκετά μεγαλύτερη θερμοκρασία,σε σύγκριση με τη βενζίνη. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την υπερθέρμανση των βαλβίδων,άρα κάψιμο των βαλβίδων ,απώλεια ιπποδύναμης και συμπίεσης  του κινητήρα και τελικά φτάνετε σε μία μεγάλη κι ακριβή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Το  ValveSaverFluid εξασφαλίζει μία στρώση ασφαλείας των βαλβίδων και των έδρων τους, παρέχοντας προφύλαξη από την γρήγορη φθορά τους.

BINTEO

JLM

JLM