N.I.G.S.
550 € + ФПА
BRC
660 € + ФПА
LIQUIDSI
1300 € + ФПА
Η EMKO-GAS προσφέρει ήδη στους πελάτες μας τη δυνατότητα τοποθέτηςης όλων των ειδών συστημάτων αερίου και μεθανίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Η EMKO-GAS έχει πολύχρονη εμπειρία και ειδικευμένο προσωπικό στην συναρμολόγηση, διάγνωση και επισκευή όλων των τύπων συστημάτων υγραερίου και μεθανίου για αυτοκινήτα με καρμπυρατέρ, μονού και πλήρη ψεκασμού. Η EMKO-GAS χρησημοποιεί για την εγκατάσταση στο αυτοκίνητό σας συστημάτα υγραερίου και μεθανίου γνωστών εταιριών όπως NIGS-ZANARDI,BRC,LOVATO και ROMANO, καθώς και διάφορα μεγέθη και σχήματα δεξαμενών. Προσφέρουμε συστήματα με άμεσο ψεκασμό αερίου για τ'αντίστοιχα αυτοκίνητα . Προσφέρουμε και εξυπηρέτηση εγγύησης συστημάτων υγραερίου και μεθανίου αγορασμένα και εγκατεστημένα στο συνεργείο μας. Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα στον συνεργείο μας κάνουμε εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου με μέτρηση καυσίμου - συστήματα ελέγχου λάμδα, με τη χρήση προσομοιωτών και αισθητήρα οξυγόνου ιταλικής παραγωγής.
εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Παρουσιαση

εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Κάντε οικονομία βάζοντας σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητο σας !

Εμπιστευτείτε μας κι αισθανθείτε την ποιότητα και την άνεση που θα σας προσφέρει η χρήση των εναλλακτικών καυσίμων  υγραερίου-LPG και μεθανίου- CNG ! Μετατρέψτε το αυτοκίνητο σας σ’ένα όχημα φιλικό προς το περιβάλον !

 

Το συνεργείο μας διαθέτει μηχανήματα διάγνωσης ,για σχεδόν όλες της ευρωπαϊκές μάρκες αυτοκινήτων (ВMW DIS,VAG-COM,VAS,Mercedes Star Diagnose,Renault Can Clip,Peugeot,Citroen Lexia) και Toyota , με τα οποία εγγυόμαστε ακριβής ρύθμιση κι έλεγχο της κατάστασης του κινητήρα ,εκτελόντας μέτρηση των καυσαερίων και σκανάροντας το κομπιούτερ πλοήγησης.