N.I.G.S.
550 € + ФПА
BRC
660 € + ФПА
LIQUIDSI
1300 € + ФПА

Yγραεριοκινηση

Η EMKO-GAS συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρίες παραγωγής συστημάτων υγραερίου,πρωτοπόροι στην ανάπτυξη  επιμέρους στοιχείων και ολοκληρωμένων λύσεων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ ΓΙΑ Ι.Χ.

Υπάρχουν δύο ειδών συστήματα υγραερίου
Τα απλά σύστηματα για μονό ψεκασμό ή καρμπυρατέρ,στα οποία το καύσιμο LPG ή CNG εισέρχεται ,μέσω της εισαγωγής ,στους κυλίνδρους.Χρησιμοποιούνται σε μοντέλα αυτοκινήτων εώς και το 1995


Το σύστημα πολλαπλού ψεκασμού – ελέγχεται ηλεκτρονικά ο ψεκασμός του καυσίμου.Τοποθετείται σε σύγχρονους κινητήρες με πολλαπλό ψεκασμό καυσίμου.

Το σύστημα πολλαπλού ψεκασμού μπορεί να δουλέψει με υγραέριο αέριας μορφής (CNG ή LPG ) ή με υγραέριο υγρής μορφής (LPG ).
Όταν το σύστημα δουλεύει με υγραέριο αέριας μορφής,το καύσιμο περνάει υπό πίεση από τη δεξαμενή στον πνεύμονα ,όπου ελλατώνεται η πίεση.Λόγω της εναλλαγής του καυσίμου από υγρή μορφή σε αέρια,ο πνεύμονας κρυώνει και χρειάζεται αύξηση της θερμοκρασίας του από το υγρό ψύξης του κινητήρα.Το επόμενο βήμα είναι η είσοδος του φιλτραρισμένου καύσιμου στη μπεκιέρα. Η μπεκιέρα καθοδηγείται από αισθητήρες ,οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον εγκέφαλο.

Τα συστήματα υγραερίου πολλαπλού ψεκασμού  έχουν σειρά προτερημάτων:
ακρίβεια στην παροχή υγραερίου
οικονομία
ασφάλεα
δεν φθείρεται ο καταλύτης
δεν μειώνεται η ισχύς του κινητήρα
το καύσιμο εισέρχεται στον κινητήρα σε αέρια μορφή,χωρίς ν’αφαιρεί την λίπανση από τα τοιχώματα των κυλίνδρων και δεν αραιώνει το λάδι στο κάρτερ,με αποτέλεσμα τη μείωση της φθοράς των κυλίνδρων
δεν δημιουργούνται υπολλείματα καύσης στα πιστόνια,τις βαλβίδες και τα μπουζί
δεν συσσωρεύονται λάθη στον εγκέφαλο
τηρεί τους όρους για EURO 3,EURO 4, EURO 5


Μειονεκτήματα:
Η τοποθέτηση της επιπλέον δεξαμενής μειώνει την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ κι αυξάνει την μάζα του αυτοκινήτου
Αυξάνεται ο χρόνος που χρειάζεστε για το γέμισμα στο βενζινάδικο

Τα συστήματα που χρησιμοποιούν υγρή μορφή καυσίμου-LPI,δεν είναι ακόμα γνωστά στο ευρή κοινό,με βασικό μειονέκτημα τους το υψηλό κόστος τους.Το LPI /Liquid Propane Injection/ είναι σύστημα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε απλούς και σε τούρμπο κινητήρες,και γενικός σ’όλων των ειδών σύγχρονους κινητήρες ,χωρίς ν’αλλοιώνονται οι εργοστασιακές τους προδιαγραφές.
Το σύστημα είναι γνωστό ως BI FUEL ή διπλό καύσιμο,αλλά τα δύο καύσιμα είναι τελείως ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Το υγροποιημένο καύσιμο δεν εξατμίζεται μέσω του πνεύμονα,αλλά ψεκάζεται πάνω στις βαλβίδες εισαγωγής σε υγρή μορφή.Τα υπέρ από την εξάτμιση του υγρού αερίου μέσα στον ίδιο τον κύλινδρο είναι το πιο καλό γέμισμα και η αύξηση της ισχύος του κινητήρα με σταθερότητα στην κατανάλωση.Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε τ’αντίστοιχα αποτελέσματα με το γέμισμα του τούρμπο,εφόσον η υγρή μορφή αερίου είναι γύρω στις 265 φορές μικρότερη σε όγκο από την αέρια μορφή. Εργοστασιακά τεστ δείχνουν ότι σ’ένα κινητήρα 1600 κυβικά με ισχύς 100 hp ,η αύξηση της ισχύος του κινητήρα με ενσωματωμενο LPI είναι περίπου στα 5 hp ή 5%.

Το LPI σύστημα χρησιμοποιεί την καθοδήγηση του πρωταρχικού συστήματος του κινητήρα,το οποίο ελέγχεται από τον εγκέφαλο ECU /Engine Control Unit/ του αυτοκινήτου,όλες οι αρχικές ρυθμίσεις του κινητήρα διατηρούνται , κι εκτός αυτού το αυτοκίνητο είναι πια φιλικό προς το περιβάλον.

LPG-TECH

LPG-TECH / 600.00 €

LPG-TECH

LPGTECH  GAS INOVATION- πολωνική εταιρία με υψηλής ποιότητας συστήματα υγραερίου ,με παγκόσμια παρουσίαση.

Το TECH 100 προορίζεται για κινητήρες εώς και 4 κυλίνδρους,Συνδιάζουν τη μοντέρνα τεχνολογία με την εργονομία. Αυτόματη βαθμονόμηση, αυτορύθμιση και σύστημα για συνεχής οπτική παρακολούθηση και ρύθμιση είναι τοποθετημένα σε μικρό αλουμινένιο κοβούκλιο με διαστάσεις 114 х 140 х 36 mm.Έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Το TECH 104 περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ,δίνοντας εγγύηση ύψηστης ποιότητας και αποδοτηκότητας.Ο αβάνς επεξεργαστής εξασφαλίζει την λειτουργία του σύστήματος άνευ προβλήματος,οπτική παρακολούθηση της λειτοργίας του συστήματος,κι αν είναι απαραίτητη ρύθμιση του χρόνου ψεκασμού του καυσίμου.

Το TECH 124 είναι επεκταμένη εκδοχή του TECH 104. Έχει επιπλέον λογισμικές λειτουργίες,όπως έλεγχος της θερμοκρασίας, παλμοσκόπιο.


Τα TECH 200, 204, 224 προορίζεται για κινητήρες εώς και 4 κυλίνδρους.Συνδιάζουν τη μοντέρνα τεχνολογία με την εργονομία. Αυτόματη βαθμονόμηση,επεξεργαστής ελέγχου, αυτορύθμιση και σύστημα για συνεχής οπτική παρακολούθηση. Ο εγκέφαλος είναι μικρός ,ελαφρύς και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.


Η σειρά TECH 300, 304,316,318 προορίζεται για κινητήρες εώς και 4 κυλίνδρους. Αυτόματη βαθμονόμηση ,επεξεργαστής ελέγχου, αυτορύθμιση και σύστημα για συνεχής οπτική παρακολούθηση.


Το TECH 320 OBD προορίζεται για κινητήρες με 4,6 και 8 κυλίνδρους.

Αυτόματη προσαρμογή στους παραμέτρους του κινητήρα OBD
Αυτόματος μηδενισμός των λαθών
Επιλογή για συγχρονισμό του λογισμικού με STANDARD TECH,χρησιμοποιόντας  τα ίδια καλώδια
Πλήρης προστασία από βραχυκύκλωμα